Vrijbreken karma vrouwenlijn en weer leren voelen

Wat ik in mijn jaartrajecten heel veel tegenkom is dat veel vrouwen zo druk bezig zijn in hun leven en business dat ze de belangrijkste vrouw in hun leven vergeten, namelijk jezelf!
Je gaat vaak zo hard door, negeert signalen in je lijf, totdat je zo moe bent dat je het eigenlijk allemaal een stuk minder leuk vindt allemaal. Die bevlogenheid is vaak vanuit een grote liefde, voor je gezin, voor je klanten. Om de wereld een stuk mooier te maken. Maar waar ben jij dan?

Het is natuurlijk niet voor niets dat deze mooie vrouwen vaak bij mij komen, omdat ik hier behoorlijk ervaringsdeskundig in ben. ?
Wat ik de afgelopen 10 jaar heb geleerd geef ik weer met liefde door in mijn leven.
De wereld mooier maken en weer luisteren naar jouw lijf, jouw emoties en wat jouw ziel jou te zeggen heeft, dat begint met weer leren voelen. Hier echt ruimte en tijd voor vrij te maken.

Maar heb jij dit geleerd van jouw moeder? Van jou oma? Van jouw opvoeders? Wat voor voorbeeld had jij thuis?
Vanuit onze moederlijn hebben we dit collectief vaak niet geleerd. In hoeverre liet jouw moeder haar emoties zien? Hoe vaak ging zij er eens even lekker voor zitten en nam ze helemaal tijd voor zichzelf? Was zij meer een geefster? En kon ze ook goed ontvangen? Hoe is dit voor jou in jouw leven?

Ons systeem wil graag dat zaken blijven zoals ze nu zijn, want dat is bekend. Ook al is dit helemaal niet meer comfortabel voor jou.
Wat voor liefdevolle keuze wil jij hierin maken? Mag jij het anders gaan doen dan jouw (voor)moeders?
Ik vind het supermooi dat ik hierbij mijn eigen methodiek heb ontwikkeld, om met behulp van de natuur, de dieren en zielskrachtopstellingen jou te helpen om je hieruit vrij te breken, vanuit een liefde en zachtheid. Alles gebeurt altijd op het juiste moment. Ik, de natuur en de dieren zijn mooie spiegels voor jou. Of je het gaat integreren en implementeren in jouw leven is aan jou.
Dat heeft echt tijd nodig.

Weer leren luisteren naar mijn lijf, weer echt te leren voelen, dat heb ik echt mogen leren en daar ben ik zo dankbaar voor.
Een voelend mens zijn, genietend van mijn vrouw-Zijn hier op aarde en daarnaast een doorgeefkanaal zijn tussen hemel en aarde, ik word daar zo blij van. Daar gaat mijn lijf van kwispelen. En hierin groei ik elke dag. Omdat ik daarvoor kies en in investeer, dat is bedoeld.

Wat is bedoeld voor jou?
Waar heb jij enorm veel behoefte aan in jouw leven en doe je maar niet?
Terwijl je diep van binnen wel weet dat er iets in jou zit dat je tegenhoudt? En is dat wat je tegenhoudt wel van jou?
Waarin mag jij meer en meer jouw grenzen aangeven?

Weet dat als je hier bewust aan gaat werken, dat er echt iets kan veranderen in jouw leven.
Je zult je steeds meer bewust van worden wat jouw verlangens eigenlijk zijn. Als je zo lang gewend bent geweest om anderen voor te laten gaan op jouw eigen behoeftes is dat vaak echt even wennen. Dat heeft tijd, liefde en zachtheid nodig.
Je zult steeds meer open gaan staan om te ontvangen in jouw leven. Op alle vlakken in jouw leven.
Je zult meer tijd gaan vrijmaken voor jou en jouw behoeftes en het mooie is dat je hierin ook de weg vrijmaakt voor de volgende generaties, jouw dochters en collectief voor alle generaties na ons.

Lieve vrouw, als jij voelt dat het nu tijd is voor jou en jij wilt hier graag een shift in maken; neem dan contact met mij op, dan kijken we wat ik hierin als expert kan betekenen voor jou.

Liefs, Adrienne

Mijn nieuwste jaartransformatietraject ♥ Pure Woman ♥ ; steeds meer authentiek en kwispelend jezelf zijn gaat heel erg over in liefde Zijn met jezelf en jezelf op de eerste plek zetten in jouw leven. Wat er ook voorbij komt in jouw leven.
Vrijbreken uit patronen, gedachtes, overtuigingen, die jou niet meer helpend zijn. Je steeds meer verbinden met (universele) liefde, jouw lijf, jouw leven.
Je steeds meer herinneren wie jij werkelijk bent. En echt genieten van je vrouw-Zijn. En weet je, dit heeft effect op jouw business, want jouw levensenergie stroomt door jouw business.
Dit traject is echt voor bevlogen, ondernemende vrouwen, die echt verandering willen in hun leven en weten dat de enige weg, de weg naar binnen is.
Ik begeleid je hier, samen met de natuur, de paardenkudde met liefde in. Wij zijn allemaal mooie spiegels, waarin jouw pure zelf steeds meer zichtbaar wordt.

Wil je hier een mooie eerste doorbraak in creëren? Dan is mijn  ♥ Deep dive doorbraak VIP-dag ♥   zeker wat voor jou. Je kunt hierin kiezen in een dag met een o.a. een zielskrachtopstelling in het bos of bij de paardenkudde.
Wat is jouw verlangen voor nu?
Wat houd jou bewust en vooral onbewust tegen om hier een volgende stap in te zetten?
Wat zou er gebeuren als jij gaat leren om jezelf op de eerste plek te zetten in jouw leven?

Mooi om met elkaar in gesprek te gaan, stuur een mail naar mail@justbyourself.nl en dan plannen we gauw een gesprek in.

Share This
X