Adrienne Deutekom

Adrienne Deutekom

Coaching vanuit het hart, gespecialiseerd in lichaamswerk,
systemisch werk, PSYCH-K® en systemisch werken met paarden

Mijn naam is Adrienne, ik ben opgegroeid als jongste in een gezin met 5 kinderen en heb nu zelf een relatie met een lieve man met 4 mooie bonuskinderen. Ik heb daar een hoop van mogen leren en ze zijn alle vijf nog steeds mooie spiegels voor mij.

Mijn levenservaring heeft mij gemaakt tot wie ik ben. Ik voel dat ik nu erg kan genieten in het moment. Ik ben een echte levensgenieter. Ik ervaar rust en liefde in mezelf en voor mezelf. Dat is ook anders geweest en nu kan ik voelen dat ik de moeilijkheden in mijn leven heb gehad om te mogen groeien tot de vrouw die ik nu ben. Dat het levenslessen waren. Dat de liefde en levensenergie nu kan stromen en ik het leven mag vieren. En dat ik mijn kennis en liefde  mag verspreiden!  En ik ben nooit uitgeleerd, dat is de reis die het leven is voor mij. Ik houd ervan om jou te begeleiden om weer relaxed en zielsgelukkig jezelf te zijn. Blij met wie je bent en wat je doet in jouw leven.
Eigenlijk weer terug te brengen naar je ware natuur en dat is liefde.

In mijn eigen zoektocht in het reguliere en alternatieve circuit zijn er mooie mensen op mijn pad gekomen. De afgelopen jaren ben ik opgeleid tot holistisch transformatiecoach bij Instituut Orshof© en heb ik mij gespecialiseerd in systemisch werken (familie-opstellingen) bij Indra Torsten Preiss. Omdat ik heb gemerkt dat het heel mooi is om met je bewustzijn te werken, maar dat het vooral heel krachtig is om te kijken wat er onbewust speelt en wat je meedraagt vanuit jouw familiesysteem/opvoeding en levenservaringen. En ook weer vanuit liefde kunt laten gaan. Ook heb ik daar PSYCH-K® aan mogen toevoegen, waarbij ik geleerd heb stress en onbewuste belemmerende overtuigingen te transformeren naar rust en ondersteunende overtuigingen.
In 2018 het ik een paardencoachingsopleiding gedaan en vanaf 2019 werk ik ook met deze fantastische dieren. Echt prachtig hoe deze prachtige dieren meehelpen met de coaching/opstellingen. Zo mooi en puur, zij raken echt je ziel.

Het is voor mij een manier van leven geworden om dagelijks  bezig te zijn met bewustwording en ontwikkeling om in verbinding te blijven met mezelf, de mensen om mij heen, de dieren, de natuur. Vanuit een openheid, kwetsbaarheid, vertrouwen en rust en vooral vanuit mijn hart te leven en te werken. 

Ik heb 25 jaar als verpleegkundige gewerkt en vind het heerlijk om met mensen te werken. Geen dag is hetzelfde en geen mens is hetzelfde. De afgelopen jaren voel ik dat er een verschuiving heeft plaatsgevonden. Van het zorgen voor mensen naar het begeleiden van mensen op weg naar hun stralende zelf vanuit innerlijke vrijheid en wijsheid.  Die de levensenergie weer willen voelen stromen. Verbonden met alles wat er is. Dat is waar mijn passie nu ligt.

Ik zou het fantastisch vinden om jou te mogen begeleiden op jouw weg, zodat ook jij vrij jezelf bent en heerlijk leeft en geniet! Jouw verlangens weer (her)ontdekt en gaat leven. Blij te zijn met wie je bent en wat je doet. Je weer helpen herinneren dat zielsgelukkig jezelf zijn jouw ware natuur is.

Adrienne is een warme vrouw. Zij straalt rust uit en neemt ruim de tijd om naar mensen te luisteren. Zij kreeg, zoals ieder mens toch, al heel wat op haar pad. Dit heeft zij tot een waardevolle ervaring kunnen maken om er zo vol begrip en respect te kunnen zijn. Ze heeft een groot hart voor dieren en houdt van de natuur.
Ilse

studiegenoot en vriendin

Als geen ander heeft Adrienne eerst haar persoonlijk functioneren doorgewerkt.
Op die realistische basis heeft ze haar begeleiders-opleiding als zelfstandige uitgebouwd.
Vanuit Instituut Orshof©. wensen we haar veel succes en groei, wetend dat elke client uniek nieuw is, ook in zijn moeilijkheden.

Ivo

stichter en eigenaar Instituut Orshof©

Vind jij het leven best leuk, maar voel je dat er nog veel meer uit te halen is?

Voel dat dit kan en kom nu in actie

Het is mijn missie liefde te verspreiden in deze wereld… en dat begint ermee om vrouwen te begeleiden liefdevol naar zichzelf te laten kijken, zodat ze weer voluit kunnen leven en stralen.

Mijn praktijk

De naam Just B Yourself bleef het laatste jaar in mijn hoofd hangen. In een wereld waarin we vaak (ook ik zelf) een masker op hebben of een rol spelen om niet gekwetst te worden of niet echt te voelen is er eigenlijk maar één ding belangrijk; dat je gewoon je pure zelf mag zijn.

Wat dat betreft leer ik een hoop van dieren en vooral van katten; die zijn zo heerlijk zichzelf. Vandaar de kat in mijn logo.
Ik nodig je uit om je pure zelf weer te mogen ontmoeten in jezelf en te laten zien aan de buitenwereld.

Share This
X