Opstellingsdag Voel-Leef-Geniet voor prachtige intuïtieve vrouwen

23-02-2019

Doorbreek onbewuste belemmerende patronen en stap in jouw verlangen! 

Ik doe graag mee

Een mooie dag, vol persoonlijke aandacht, waarbij je vanuit zachtheid onbewuste patronen en overtuigingen aankijkt en liefdevol loslaat, zodat je nog meer jezelf kunt zijn en keuzes maakt in jouw leven waar je van gaat stralen. Jouw verlangen gaat leven.

Wil jij de wereld mooier maken met jouw prachtige werk, maar voelt het nog wat:

N
onhaalbaar en groots? Van die innerlijke blokkades die omhoog komen?
N
gefrustreerd dat je aan dingen begint en niet afmaakt? Terwijl je het zo graag wilt?
N
onrustig in je hoofd met kritiekstemmetjes? Terwijl je juist graag je gevoel en hart wilt volgen?
N
onwennig om echt voor jezelf en jouw passie te kiezen?

Na een opstellingsdag rondom je verlangen ervaar je dat je:

je vrijer voelt in jezelf en in jouw leven en kun je trots op jezelf zijn, dat je de eerste stap hebt gezet om oude patronen te doorbreken.
je eigen keuzes meer vertrouwt.
je hoofd, hart en lijf meer verbindt, zodat je je eigen gevoel en intuïtie veel meer volgt.
voelt dat jij jezelf echt op de eerste plaats mag zetten. Elke verandering begint in jou!

Jij verdient het om stralend jezelf te zijn!

Ha mooi mens, mijn naam is Adrienne, Ik herken bovenstaande thema’s heel goed. Het is natuurlijk niet voor niets dat ik deze Voel-Leef-Geniet opstellingsdag rondom verlangens organiseer. Omdat ik weet hoe het is om je niet helemaal innerlijk vrij en blij te voelen in je leven.  Soms zit je hoofd zo in de weg, terwijl je heel graag je gevoel wilt vertrouwen en volgen. Omdat je een gevoelige, intuïtieve vrouw bent. Met je eigen verhaal. Omdat je zo graag je eigen keuzes wilt vertrouwen en er toch iets in jezelf zit, dat je die keuzes nog niet altijd maakt. Je wilt zo graag heerlijk gelukkig zijn met jezelf en die dingen doen waar je ogen van gaan stralen. Soms weet je alleen niet even waar je mag beginnen. Maar wat als je nu eens de eerste stap zet? En om hulp vraagt?

Lief zijn voor jezelf. JA! JA! JA! Daar was het nu wel echt tijd voor. Ik probeerde al maanden teveel dingen in te weinig tijd te proppen en ging continue over mijn eigen grenzen heen. Daarom heb ik me meteen ingeschreven voor jouw workshop. In een klein groepje was er alle ruimte en veiligheid om mijn persoonlijke verhaal te doen. Daarna een klein cadeautje en lekker het bos in voor een mooie oefening. Wat betekende dat eigenlijk voor mij, lief zijn voor mezelf? Niks moest, alles mocht die dag. De opstellingen hebben me het meest geraakt. Wat is dat ontzettend krachtig! Het gaf me een stuk helderheid over de relatie tussen mij en mijn ouders, en zorgde daarnaast voor een belangrijk stuk: acceptatie van mezelf. Zo gestrest als ik binnenkwam omdat ik geen parkeerplaats kon vinden, zo relaxt en stevig liep ik de deur uit toen ik naar huis ging. Adrienne, bedankt voor jouw liefdevolle coaching zonder oordeel. Als je wil ervaren hoe je uit je hoofd komt, in je lijf, en daardoor dichter bij jezelf, zou ik je zeker aanraden om naar Lief zijn voor jezelf te gaan. Gun het jezelf om inzicht te krijgen in je eigen patronen en om de volgende stap naar zelfliefde te nemen.
Ilaria

deelnemer opstellingsdag

Superfijne dag gehad met mooie mensen. De afwisseling van de oefeningen, de liefdevolle begeleiding van Adrienne, de mooie mensen die erbij waren, de lekkere cappuccino en thee, het mooie bos, de inzichten die ik gekregen heb. Dat alles maakte dat ik weer genoten heb van de workshop.
Merel

deelnemer opstellingsdag

Neem jij die eerste stap?

Het is echt heel mooi om te zien en te ervaren dat als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om het innerlijke werk te doen en voor jezelf te kiezen, dat er al van alles verandert in je leven. Het kan nog wat onwennig en spannend voelen. Maar ook heel leuk en speels. Deze dag is een mooie stap om echt voor jezelf te gaan staan en 100% voor jezelf te kiezen. Wat wil jij in graag in je leven? En wat maakt dat je die stappen nog niet zet?

Wanneer is het iets voor jou? Als je:

de keuze hebt gemaakt dat er iets mag veranderen in jouw leven en je voelt dat het Nu de tijd is!
zin hebt in een interactieve dag met oefeningen, binnen en buiten in het bos, gericht op jouw verlangen.  Samen met een mooie, kleine groep. (max. 8 deelnemers).
een mooie intuïtieve vrouw bent, die nog veel meer voor zichzelf mag kiezen. Echt jezelf toestemming mag geven. Die stralende jij mag laten zien.
nog veel meer wilt genieten van het leven en onbewuste belemmerende patronen wilt transformeren. Jij gaat voor jouw passie, jouw mooie werk en leven, stap voor stap.

Wat gaan we doen?

De opstellingsdag staat helemaal in het teken van voelen, leven en genieten.  Je vrij te breken uit onbewuste patronen. Hoe zie jij je leven voor je komend jaar?

Er is ruimte voor 3 vraagstellers voor een opstelling, waarin we gaan werken rondom jouw verlangen.  Waar wil je heen?  Hoe wil jij je voelen? Een opstelling is een prachtige methodiek om inzichten te krijgen in vaak terugkerende vraagstukken in je leven. Om onbewuste blokkades te transformeren en liefdevol los te laten, die jou niet meer helpend zijn. Er is nog veel meer over te zeggen, maar je mag het vooral ervaren. Wil je er vast meer over lezen? Lees dan mijn artikel: “Een opstelling, wat is dat eigenlijk?”  Je krijgt mooie inzichten en helderheid in:

  • onverklaarbare belemmeringen en patronen in jouw leven.
  • hoe je jouw verlangen meer kunt gaan leven.
  • je te focussen op wat jou laat stralen.

Het is altijd heel bijzonder om te zien dat er in elke groep veel overeenkomstige thema’s zijn. Zo is de dag voor iedereen heel waardevol, omdat je ook veel van elkaar herkent en leert.

Verder is de dag gevuld met lekker praktische oefeningen, binnen en buiten in het bos. We doen allerlei oefeningen om jou te laten ervaren wat de volgende belangrijke stap is in jouw leven. Waar wil je heen? Wat houd je tegen? wat laat jouw ogen stralen?

Alsnog hartelijk dank voor de mooie en inspirerende dag!
Bijzonder hoe, voor elkaar vreemde mensen, zich zo open en kwetsbaar op durfden te stellen.
Ik werd me nog meer bewust van de dingetjes die ik mag gaan loslaten en waar ik nog in mag groeien.
Ook bewustwording dat ik nog wat liefdevoller mag worden voor mezelf.
Je deed alles op een prettige manier en het voelde helemaal oké om mezelf te zijn.
Ik zou deze dag zeker aanraden als cadeautje voor jezelf!
José

deelnemer opstellingsdag

Ik heb Adrienne ontmoet toen zij aan het begin van haar
carrière-switch stond, met grote plannen, toen vond ik haar al
veelbelovend. Maar nu heb ik het zelf weer meegemaakt. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit van JustBYourself en van de manier waarop Adrienne opstellingen begeleidt. Ze geeft af en toe een klein duwtje of steuntje, precies waar het nodig is en vooral niet te veel.
Verder stelt ze zich neutraal en professioneel op, heel belangrijk bij
opstellingen. De hele dag heeft mij waardevolle inzichten en nieuwe energie gegeven. Ik raad haar aan, ook als coach één op één.  Mij heeft ze een keer geholpen met voorbereiding op een lastig familieproces.

Zeer constructief is dat geweest en ik ben haar nog steeds dankbaar. Bij haar ben je in goede handen.

Marinske

deelnemer opstellingsdag

Praktische informatie

Geef duidelijk aan op het aanmeldformulier of je met een eigen vraag voor een opstelling wilt meedoen, of als deelnemer zonder eigen opstelling. Ik heb plek voor 3 opstellingen om rondom verlangen te werken.  Ook voor deelnemers zonder eigen opstelling heel waardevol.

De investering in jezelf? €98 euro als je een eigen opstelling wilt. €58 als je wilt deelnemen als deelnemer zonder opstelling.(prijzen zijn exclusief 21 % btw).

De dag is in Driebergen, op 23 februari 2019. Koffie en thee vanaf 9.30 uur. We starten om 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

Bij moBius Consult. Patrimoniumstraat 1 in Driebergen. Parkeren kun je gratis aan het einde van de straat op het parkeerterrein.

Voor koffie, thee, water en lekkers wordt gezorgd. We doen een potluck lunch. ( Voel wat je wilt maken/kopen en neem dit lekker mee). Verrassend en leuk. Ik zorg voor brood en drinken.

Heb je vragen of deze dag geschikt is voor jou? Schrijf je vraag dan even HIER op. Dan neem ik zo gauw mogelijk contact met je op.

 

Je verdient het om helemaal stralend jezelf te zijn en in jouw verlangen te stappen.

                                                     

Superleuk als je erbij bent. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt bericht van mij.

Schrijf in voor de Opstellingsdag 23-02-2019

Veelgestelde vragen

Kan ik meedoen met een opstelling, zonder ervaring?
Iedereen kan meedoen met opstellingen, ook zonder ervaring. Een open, nieuwsgierige houding naar wat het je brengt is het belangrijkst.
Is de dag geheel verzorgd?
Ik zorg voor koffie, thee en lekkers voor de dag. En natuurlijk voor de begeleiding. We doen een potluck lunch; iedereen neemt wat mee, wat je lekker vindt. ik zorg voor brood en drinken. Er zijn geen winkels in de buurt en er is een koelkast aanwezig, geen fornuis of magnetron.
Neem je je familie mee met een opstelling?
Nee, we werken met opstellingen met representanten, dat zijn de andere deelnemers in de groep. Je bent vrij om ja of nee te zeggen, als iemand je vraagt als representant.
Hoe gaat de betaling?
Je ontvangt van mij een mail na inschrijving via het aanmeldformulier. De factuur volgt hierna. Je deelname is bevestigd na betaling van de factuur.
Share This
X