Wil jij meer leven vanuit liefde en vertrouwen en echt gelukkig voelen met jezelf en jouw leven?

Voel je dat het nu echt de tijd is voor jou?

Weer vrijer, blijer, lichter jezelf zijn?

ik weet hoe het is om niet meer zo blij te zijn met het leven dat je leidt. Ik had alleen geen idee hoe ik hier verandering in kon krijgen. En liep hiermee zolang door totdat ik het echt niet leuk meer vond. Mijn hoofd en lijf begonnen tegen te sputteren. Ik was de regie kwijt over mijn eigen leven. Dankbaar ben ik dat er mensen op mijn pad kwamen die mij begeleid hebben om me weer lekker in mijn lijf en leven te voelen. Die mij begeleid hebben om mij weer vrijer mezelf en blij te voelen. Samen is dat proces zoveel fijner; je hoeft dat echt niet alleen te doen.

Ik zou het daarom ook fantastisch vinden om jou te mogen begeleiden naar een leven waarin je je weer innerlijk vrijer en blijer voelt. Waar je blij wordt van de dingen die je doet. Voor ieder uniek mens een uniek traject dat bij jou past. Waarin je gaat kijken waar jij van gaat stralen en datgene wat je hierin onbewust belemmert liefdevol gaat onderzoeken.  Je eigen keuzes gaat vertrouwen en volgen. Jezelf toestemming geeft om echt te voelen-leven-genieten. Je weet dat jij een vrouw bent met een gouden hart en geeft veel. Maar vergeet je soms niet één heel belangrijk persoon hierin?

Op weg naar een leven waarin je helemaal jezelf kunt zijn, de energie weer voelt stromen en kunt genieten van het moment. Het leven kan vieren!
Weer vanuit vrijheid in jezelf en innerlijke rust die keuzes maken, waar jouw hart een sprongetje van maakt en je ogen van gaan stralen. De regie neemt over jouw leven.

Voel jij je vaak ook zo….?

N

Blijven jouw gedachten ook maar rondjes draaien en kom je daar niet uit?

N

Stel je vaak dingen uit, terwijl je graag stappen wilt zetten richting jouw mooiste leven?

N

Ben jij vaak heel liefdevol voor de ander, maar niet altijd voor jezelf?

N

Heb jij geen idee hoe je uit de vicieuze cirkel kunt komen van je terugkerende patronen en gedachten?

N

Dat je grote verlangens hebt, maar vind je het soms spannend om die te gaan volgen?

Verlang jij ook zo naar…?

Je innerlijke rust weer te voelen en meer ontspannen, speels en vrij in het leven te staan?

Weer de energie te voelen stromen, zodat je keuzes maakt en acties onderneemt waar je van gaat stralen?

Je lekker te voelen in contact met jezelf en anderen?  je passie weer te voelen?

Vertrouwen te voelen dat je met de juiste begeleiding weer uit de vicieuze cirkel komt?

jouw hart te gaan volgen en op je intuïtie te gaan vertrouwen?

Waarom kiezen voor praktijk Just B Yourself?

Door mijn levenservaring, opleidingen en als ervaringsdeskundige van mij niet helemaal vrij voelen in mijn lijf en in mijn leven, herken ik veel van mezelf in jou. Ik voel steeds meer en meer dat het belangrijkste in mijn leven liefde en vertrouwen is, dan is er zoveel meer mogelijk. Daar begeleid ik jou graag bij. De wijsheid zit al diep in jou, ik help je die herinneren, samen met de paardenkudde.

Als uniek persoon op jouw unieke weg, waar je steeds meer voelt dat je weer dingen doet die je leuk vindt.  Rust, veiligheid en vertrouwen zijn belangrijke aspecten voor mij en in mijn werk.  100% mezelf zijn, genieten en mij vrij voelen in mijn leven om dingen te doen waar mijn ogen van gaan stralen, daar word ik blij van.

Het  traject dat ik je aanbied geeft jou de persoonlijke aandacht en begeleiding die bij jou passen.  We bekijken rustig wat er op dat moment nodig is en welke oefeningen en methodieken passend zijn op dat moment.
De sessies vinden plaats in mijn praktijk en in de natuur, met/zonder paarden. (Indien dit niet mogelijk is, maak ik een passend traject voor jou). 

Vanaf februari 2019 heb ik ook een mooie locatie om te coachen met de hulp van paarden. Dat is ook zo ongelooflijk mooi en waardevol.
Vanuit hartsverbinding helpen ze mee in de coaching.  Omdat ze willen dat het goed met jou gaat, dat jij je lekker voelt. Dat de levensenergie stroomt.

 In het bos en met de paarden voel je nog meer de verbinding met jezelf, met de natuur. Zodat je snel dichter bij jezelf komt en bij jouw verlangens.

De wijsheid zit al in jou zelf. Alleen zit die soms wat verstopt.
Doordat we bewust met het onderbewuste werken kun je innerlijke onbewuste  blokkades en overtuigingen ombuigen en loslaten naar een vrij en gelukkig leven. Heerlijk jezelf zijn, voelen dat je zelf je eigen leven creëert van binnen naar buiten. Gelukkig zijn met jezelf en genieten van je leven. De regie nemen over jouw leven.

 

Leven vanuit vertrouwen en liefde?

Ervaar zelf dat je met de juiste begeleiding en je eigen motivatie innerlijke onrust en gedachten kunt doorbreken. Waardoor je meer rust en ontspanning zult voelen in je hoofd en lijf. Liefdevol naar jezelf kunt kijken en meer inzicht krijgt, ook in je onbewuste gedachten en patronen… zodat je keuzes maakt in je leven, waar je blij van wordt.
Door meer in het nu te leven en oefeningen te doen zul je je snel ervaren wat er nog meer mogelijk is in het leven. De verandering begint in jezelf, van binnen naar buiten. Jij bent de enige die de stappen kan zetten.  Vanuit zelfleiderschap in beweging komen. En ik begeleid je graag verder.
Waardoor je weer energie hebt voor je partner, je evt. kinderen, je hobby’s , je werk, je leven. Kortom; meer leeft vanuit vertrouwen en liefde! Heerlijk lekker je stralende zelf kunnen zijn, blij met jezelf en met jouw leven. De liefde weer verspreidend via jouw mooie werk en zijn.

Voelen-Leven-Genieten

Merk jij ook dat je vaak maar doorgaat, terwijl je diep van binnen voelt dat er veel meer mogelijk is in jezelf? Je wilt graag dingen veranderen in je leven, maar vind het ook spannend en nieuw. Je ziet jezelf patronen herhalen, maar weet niet goed hoe je hier uitkomt. Het voelt soms net als een gouden kooitje waar je in zit en je wilt zo graag vliegen!

Je kunt dan in een vicieuze cirkel zitten waar je lastig uit komt. Je voelt dat je een groot hart hebt en een mooie verlangens, maar hoe verander je iets in jouw leven? Vanuit jouw zachte kracht weer leiderschap neemt over jouw leven?

Hoe kom je hier weer uit en wie/wat kan je hierbij ondersteunen? 

Bij Just B Yourself kun je ervaren;

Hoe je van je hoofd meer in je lijf kunt komen.  Je hoofd, hart en lijf weer meer te verbinden, zodat je keuzes maakt waar je van gaat stralen.  Te vertrouwen op je eigen keuzes en innerlijke stem. Steeds meer gaat staan voor jezelf.

Hoe je meer innerlijke vrijheid, speelsheid en passie in jezelf kunt (her) ontdekken. Geniet van je vrouw-Zijn.

Hoe je zelfleiderschap neemt over jouw eigen leven, vanuit je eigen zachte kracht.

Hoe terugkerende patronen zichtbaar worden gemaakt en doorbroken worden, waardoor je de vrijheid in jezelf weer herontdekt en je eigen weg gaat waar jij echt blij van wordt.

Hoe je je levensenergie weer voelt stromen en weer vrijer jezelf bent. Start met je eigen mooiste leven creëren.

Individuele begeleiding bij Just B Yourself

 

Als jij meer vanuit liefde en vertrouwen wilt leven, weer echt blij wilt zijn met jezelf en met wat je doet en  je voelt dat dit het moment is om hier een sprong in te maken; heb ik een prachtige Pure Woman Jaareis gemaakt van 1 jaar. Omdat veranderingen in jezelf tijd nodig hebben.  Vanuit liefde en zachtheid naar jezelf. Hulp vragen is hierin een belangrijke eerste stap.

Matchen wij?

Ik vind het heel belangrijk dat er een klik is tussen mij en jou. Daarom bied ik je een gesprek aan van 30 minuten (live of telefonisch). Hierin kunnen we bespreken wat jouw wensen zijn, wat ik kan bieden en of wij de perfecte match zijn voor een Pure Woman Jaarreis. 

Traject

Mijn Pure Woman Jaarreis ;  A Journey of Love op weg naar leven waarin je blij bent met wie je bent en wat je doet; liefdevol energetisch leiderschap leert te nemen over jouw leven en business

Wat bied ik jou in dit jaar? ( zie schema hieronder)

Persoonlijke groei en veranderingen creëren in je leven kosten tijd. Nieuwe gewoontes en patronen aanleren en ontdekken waar jij ook al weer echt blij van wordt ook.  Gun jezelf die tijd vanuit liefde en zachtheid voor jezelf. Dat is ook liefdevol leiderschap nemen over jouw leven en business.

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken of wij een match zijn.

 

Begeleiding op maat

Ik gebruik een combinatie van verschillende methodieken om jou te begeleiden. Per keer zal ik kijken, samen met jou, wat er speelt en wat er op dat moment nodig is.

Ik werk onder andere met gezondheidsgerichte oefeningen vanuit de Mindfulness, om meer van je hoofd in je lijf te komen. Veel meer in het Nu te leven.

Verder werk ik met PSYCH-K ®; dit zijn oefeningen/balansen om belemmerende overtuigingen en stress, die in je onderbewustzijn zitten, om te buigen naar ondersteunende overtuigingen en rust. Als je onbewust overtuigingen hebt, die tegenstrijdig zijn met wat je wilt in het leven, kun je hier last van krijgen, dan voel je dat het niet helemaal stroomt in jouw leven.

Om nog meer inzicht te krijgen waar bepaald gedrag en patronen vandaan komen, werk ik met systeemtherapie met/zonder paarden. (familie-opstellingen) Dit is een fantastische methodiek om onbewuste patronen die jij niet meer nodig hebt liefdevol daar te laten waar het vandaan komt. Opstellingen moet je gewoon ervaren, is niet uit te leggen.

Ik houd van praktische oefeningen en de natuur ingaan. De combinatie van de sessies binnen en buiten in het bos geven energie en maken de sessies speelser en vrijer. Ik maak er echt VIP-ochtenden/middagen van, samen met jou.
Van alleen maar praten is volgens mij nog nooit iemand zich beter gaan voelen, dus ik combineer dat graag met verschillende soorten methodieken, zoals opstellingen(met en zonder de paarden), wandelcoaching, meditaties, visualisaties, adem-oefeningen.  Ik zet al mijn levenservaring, wijsheid en opleidingen in, om jouw je eigen wijsheid weer te helpen herinneren.

Vanaf 2019 heb ik de mogelijkheid om 2 dagen in de week te coachen op locatie met prachtige paarden. Ik zet de paarden in bij mijn Happy Woman VIP-trajecten, is echt fantastisch.

Voel jij dat het Nu jouw moment is om tijd, geld en liefde te investeren in jezelf? Omdat jij voelt dat je op zo’n kantelpunt zit in jouw leven dat er echt iets mag veranderen?  Vanuit je eigen zachte kracht, met hulp, weer leiderschap neemt over jouw leven? Je eigen wijsheid weer (her)ontdekken en weer echt voelt-leeft-geniet van je leven? Neem dan contact op, dan bespreken we wat bij jou past op dit moment in je leven.

Hoe verloopt het traject?

Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1; Je vult het contactformulier in op de website en ik neem contact met je op voor een telefonische afspraak.

Stap 2; We hebben een gratis telefonisch of live matchgesprek en kijken of het klikt en we bespreken wat jouw wensen en verlangens zijn.

Stap 3;  De VIP-sessies in de Pure Woman Jaarreis  zijn 2 uur live, afwisselend in het bos en praktijk (Driebergen) en met de paarden (locatie Veenendaal). Verder hebben we online sessies.  Ik loop 1 jaar met je mee op jouw transformatiereis. We plannen de sessies ruim van tevoren in.

Tijdsinvestering

Iedereen is uniek, dus ook jij. Vrijbreken uit patronen, die niet meer helpend zijn en steeds meer jouw leven en business vorm gaan geven vanuit liefde en vertrouwen, zodat jij er blij van wordt, kost tijd en liefdevol leiderschap leren nemen. Gun jij jezelf die tijd?

Locatie

De sessies vinden plaats in mijn praktijk op de Utrechtse Heuvelrug en in het bos. Afgewisseld met coaching met de paarden op locatie in Veenedaal. De afwisseling bos/praktijk/paarden maakt het speelser en vrijer. De natuur en dieren helpen jou, vanuit een onvoorwaardelijke liefde.

 

Hoe werkt de betaling?

De betaling van de sessies geschiedt middels bankoverschrijvingen.  Spreken we af in ons matchgesprek.

Hoe maak je een afspraak?

*Je kunt een afspraak voor een matchgesprek maken met Adrienne door hieronder het contactformulier in te vullen. Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres en je vraag/kort bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
*Je kunt mij ook rechtstreeks mailen of bellen; houd er rekening mee dat ik tijdens sessies niet bereikbaar ben, spreek dan een bericht in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Een afspraak annuleren

Een afspraak kun je bij overmacht tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. (Heb je een afspraak op maandag, dan uiterlijk vrijdag annuleren). Indien je later de afspraak afzegt, breng ik de kosten/tijd voor die sessie in rekening. (zie verder algemene voorwaarden)

 

Openingstijden

 • De praktijk is op werkdagen overdag geopend ma-di-wo-donderdag

Wat ik bijzonder waardeer in Adrienne? Ze is bijzonder bewogen, meelevend, stabiel en benaderbaar. Heel mooi! Wat haar gemakkelijke afgaat, is vertellen wat haar hindert, zichzelf kwetsbaar tonen en werken aan haar eigen ontwikkeling. Als je met Adrienne samenwerkt, zul je ontdekken dat ze lekker vlot reageert (op mails), duidelijk is in haar reactie (mondeling en mails) en dat ze de verwachtingen waarmaakt. Kortom, prettig om met haar samen te werken. Als het gaat om haar professie, dan geniet ze volgens mij vooral als ze aan het werk kan met het innerlijk kind.”

Anoniem

“Ik ken Adrienne als een warm en integer mens. Ik heb haar de afgelopen jaren enorm zien groeien. Zij is veel bezig met haar eigen ontwikkeling en straalt dit op een positieve manier uit. Ze voelt goed aan wat er speelt op het moment en pikt ook subtiele signalen op. Als begeleider biedt zij een veilige omgeving en is zeer hartelijk en respectvol in haar bejegening. Deze sfeer nodigt uit om op een vriendelijke manier op zelfonderzoek te gaan.”

Hilde-Marije

WMO-medewerker

Bij Adrienne voel ik mij snel op mijn gemak. Ze is open, rustig, begeleid je met veel aandacht, warmte, vriendelijkheid, ruimte. Kijkend en voelend naar dat wat zich op dat moment aandient.

De PSYCH-K® en oefeningen/opstellingen hebben me verrast en veranderingen laten ervaren in mijn leven/meer innerlijke rust.

Ik ben dankbaar dat ik:
* Dat ik veel meer ben gaan voelen, ik voel alle delen     van mijn lijf.
* Dat ik meer vertrouwen in mezelf heb.
* Meer acceptatie en balans in mijn leven.
* Dat ik stelliger ben geworden in mijn communicatie.
* Naar mijn partner toe zachter en vriendelijker ben.
* Dat ik inzie dat er geen toverstokje is, dat alles in één     keer opgelost is.
* Dat dit het proces, de reis is, wat leven  heet.
* Dat ik ondersteuning vraag, als ik dat nodig heb.

Ik ben oprecht verrast wat het mij heeft opgeleverd, dankjewel.

Anoniem

Het traject met jou heeft me denk ik de basis gegeven, van waaruit ik nu zelf verder ‘durf’ te kijken naar wat er allemaal is om je te laten groeien. Ik denk nu minder na over of iets wel iets voor me is, maar vertrouw op het gevoel dat ik erover heb. En durf het uit te proberen.

Ik had vertrouwen in dat je me kon helpen om mijn leven leuker te maken. Vooral dat het niet vanuit het hoofd wordt benaderd, maar juist vanuit het gevoel en het onderbewuste sprak me erg aan.

De sessies met jou waren ontspannend, leerzaam, het voelde veilig. De afwisseling vond ik ook fijn. Door de sessies binnen en buiten te doen, was het afwisselend. Je zit niet alleen maar ‘binnen’ opgesloten. Door naar buiten te gaan en te wandelen is het makkelijker om iets te vertellen, je bent vrijer. Maar dan binnen weer afsluiten is dan ook weer fijn. Daarbij is het een heerlijk bos daar, met al die mooie dieren.

Inzichten die ik heb gekregen zijn:
Het leven is lichter geworden, drukt niet meer zo zwaar op me. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijn gevoel en in mezelf.
Er is meer tussen hemel en aarde en dat wil ik graag ontdekken.
Ik mag er zijn, zoals ik ben. En mijn gevoelens mogen er zijn, zoals ze zijn.
Ik zal groeien in mijn eigen tempo.
En niet iedereen denkt in ‘goed’ en ‘fout’ 😉.

Bedankt voor het mooie traject.

Merel

Meer leven vanuit liefde en vertrouwen?

Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Velden met een * zijn verplicht

  Veel gestelde vragen

  Moet ik bij een familie-opstelling mijn familie meenemen?”

  Nee, bij een familie-opstelling neem je je familie(meestal)niet mee. Ik werk met individuele opstellingen , waarbij je alleen een cliënt en begeleider hebt. Dat werkt heel goed.
  Als ik in een groep werk met opstellingen, maak je gebruik van representanten. (andere aanwezigen in die groep)

  Wat wordt er van mij verwacht bij sessies van Just B Yourself
  • Een open, nieuwsgierige houding naar wat er nog meer mogelijk is.
  • Een gemotiveerde houding om met jezelf aan de slag te gaan. Ik begeleid jou graag en hoop dat je nieuwsgierig bent naar wat er allemaal al in jou zit en nu naar buiten mag komen.
  • Verder vooral lekker jezelf te zijn.
  Met welke levensvragen kan ik terecht bij Just B Yourself?

  De methodieken die ik gebruik kun je inzetten bij velerlei levensvragen. Het mooie is dat je de oefeningen, PSYCH-K ® en familie-opstellingen/paardencoaching kunt inzetten bij het (ont-wikkelen) van je;

  • Verlangens helder te krijgen en te gaan leven!
  • Innerlijke vrijheid
  • Relaties, met jezelf en met de ander
  • Werkplezier
  • (zelf) Vertrouwen
  • en nog zoveel meer…
  Krijg ik de sessies vergoed?

  De sessie worden niet vergoed.

  Heb je nog vragen of twijfels?

  Vul het contactformulier in met je vraag en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Twijfel nodigt je uit tot persoonlijke groei, ga jij die uitnodiging aan met jezelf?

  Share This
  X