Ik had afgelopen week een bijzondere ingeving in de nacht. Nou heb ik dat wel vaker, maar soms komt iets echt heel helder door mij heen. “Jij bent een bengel op aarde”, hoorde ik fluisteren. “Jij laat mensen herinneren wie ze werkelijk zijn, door ze liefdevol wakker te schudden.” “Vanuit liefde prachtige mensen bewust maken en vrij te laten breken uit onbewuste patronen, gedachten en overtuigingen.” “Dat wat ze onbewust belemmert om heerlijk vrij zichzelf te zijn en voluit blij te zijn met hun leven.” “Hun (ziels)verlangen te leven.”

Nou ben ik hier al wat langer mee bezig… ook met bovenstaande thema’s werk ik de afgelopen jaren al, maar die bengel op aarde bleef wel hangen. Ik herinnerde mijzelf weer vroeger als klein meisje, toen was ik echt wel een bengel. Ging op de tafel staan, omdat ik de aandacht wilde als jongste in een gezin met 5 kinderen. Ging het podium op, nadat mijn zussen een muziekuitvoering hadden gehad en riep toen: “wanneer mag ik nu optreden?.”(3 jaar)  Waarna ik achter de piano ging zitten en ging zitten pingelen. Deze voorbeelden heb ik uit fotoalbums, die mijn moeder maakte. Zij maakte altijd heel veel foto’s en zette ook nog commentaar bij de foto’s, waardoor ik dit kon terughalen. Dankjewel mam, dat ik mij dat weer mag herinneren. Die bengel mag weer tevoorschijn komen.

Ik dacht met mijn hoofd dat ik mijn zielsmissie al aardig aan het leven was. Maar afgelopen week voelde ik heel duidelijk dat er veel meer mogelijk is. Er vallen steeds meer stukjes samen, mijn pad ontvouwt zich, als ik mij overgeef en die actiestappen neem, die door mij heen komen. Is dat gemakkelijk? Nou, nee, het is niet altijd gemakkelijk. Sterker nog, af en toe weet ik het even helemaal niet meer. Maar ik weet en voel dat het mij veel brengt, ook de weg erheen. Ik groei elke dag. Ook dat is overgave.

Misschien heb jij niets met het woord zielsmissie.

Maar voel je wel dat je met een reden op deze aarde rondloopt. Wat jij hier werkelijk komt doen. Waar jij van betekenis wilt zijn voor mensen/dieren de wereld. Wellicht ben je hier nooit zo mee bezig geweest, maar voel je wel dat er meer in jou zit. Dat je eigenlijk (onbewust)aan het leven bent met wat onzichtbare laagjes om je heen. Soms een beetje met één voet op het gas- en één voet op de rempedaal. Waardoor je niet heel veel vooruit komt. Heel herkenbaar voor mij, in ieder geval in het ondernemerschap.

Of voel jij je helemaal vrij in jouw leven? Op alle levensvlakken?

Mij helpen dieren en natuur mij op mijn weg

Dieren, natuur en mensen, ik word er blij van. Altijd al, ook als kind. Vooral van dieren en natuur. Niet van alle mensen, maar dat hoeft ook niet. Nog steeds niet. Ik hoef niet iedereen aardig te vinden en niet iedereen hoeft mij aardig te vinden. Ik ga mijn eigen weg, ben lekker mezelf. Wellicht herken jij jezelf hier ook wel in. Of wil jij door iedereen aardig gevonden worden? Dat is toch onmogelijk?
Ik merk dat hoe meer ik mezelf ben, hoe meer mooie mensen ik ontmoet op mijn pad. Mensen, die mij verder helpen, op wat voor manier dan ook. Of die ik weer verder kan helpen. Dan is er verbinding van hart tot hart, niet vanuit mijn hoofd. Die zijn ook vaak bezig met het ontdekken en leven vanuit hun zielsmissie. Zo mooi is dat.

Let jij wel eens op dieren die op jouw pad komen?

Dat kan letterlijk zijn, in de natuur, gewoon op straat, in je tuin. Een vlindertje dat continue om  je heen fladdert, een vlieg, een wesp, een hommel, vogels. Of wellicht grotere dieren, je huisdier dat bepaald gedrag vertoont. Zoek maar eens de spirituele betekenis op van deze mooie dieren. ( gewoon intoetsen op Google; spirituele betekenis van….) Je zult verbaasd zijn wat ze je komen zeggen. Ik vind dat heel waardevol en interessant. Ik voel vaak de zielsverbinding met dieren, zo bijzonder vind ik dat.

Bij mij komen dieren ook vaak voorbij in mijn dromen

Zo lag er afgelopen week in mijn droom een koe in mijn schoot. Het voelde heel liefdevol, niet zwaar ofzo. Ik voelde mij gedragen en ik voelde dat ik de koe droeg. (Samen één). Zocht ik de betekenis op vanmorgen en zag ik: Aarde, moeder, verzorging, rijkdom van moeder Aarde en de vruchtbaarheidscycli van moeder maan. De koe is symbool voor vruchtbaarheid en vervulling van alle vormen van honger, dus ook van alle mensen en verlangens.

Hoe mooi! Ik werk heel graag met mooie mensen en hun verlangens

Verlangen naar groei, verlangen naar je vrij voelen. Verlangen naar te Zijn, je niet aan te passen aan alles en iedereen. Jezelf te zijn. Verlangen naar meer geluk, meer liefde, meer overvloed, meer vreugde. Weet je wat het mooie is; je kunt rondom al je verlangens werken met mooie opstellingen/coaching in het bos. Met en zonder de paarden. Dat geeft zulke mooie inzichten en transformaties op een diep niveau. Magisch mooi.

Dan zul je merken dat het lichter aan gaat voelen

Dat je steeds meer je eigen pad aan het bewandelen bent, steeds meer je missie aan het volgen bent. Dan zul je merken, dat je meer gaat leven vanuit liefde, vertrouwen, vreugde. Niet dat je je emoties uit de weg gaat, die mogen er ook zijn. Daar zal ik een volgende keer een blog over schrijven.  Je kunt niet naar je verlangen gaan met een omweg. Dat je zaken omzeilt. Dan kom je dat op een ander moment zeker weer tegen. Je mag alle stukken van jezelf omarmen.

Daarom ben ik die bengel op aarde

Die bengel die jou met liefde begeleidt op jouw pad. Dat mocht ik mij weer herinneren. Herinneren dat ik ook die bengel ben, die de boel een beetje door elkaar wil schudden. Ik mag jou weer helpen herinneren wat jouw diepste verlangen is met mijn begeleiding. Die onbewuste laagjes onderzoeken en daar laten wat je niet meer nodig hebt. Vrijbreken uit familiekarma. Herinneren wie je werkelijk bent.

Zodat jij de regie weer hebt over jou eigen leven. Echt voelt, leeft en geniet van je leven. Keuzes maakt, waar je blij van wordt en waar jouw ogen van gaan stralen. In verbinding met jezelf, met de dieren, met de natuur. Samen verspreiden we daardoor liefde over de wereld, een slinger van lichtbolletjes en liefde. Hoe mooi is dat! Het mag lichter, vrijer, blijer. 

Jij bent al Heel, wij zijn al heel. We hoeven het ons alleen maar te herinneren.

Ga jij ervoor om je eigen leven te creëren, maar vind je dit ook superspannend en nieuw?

Schrijf je dan nu in voor een gratis telefonische inzichtsessie van 30 minuten.

Volg mij op Social Media

Like mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van mijn laatste artikelen.

Share This
X