Mooie boodschapper op mijn pad

Deze tekening ontving ik een paar weken geleden van een meisje van een jaar of 6, waar ik langs de kant van de weg mooie spulletjes van kocht. Ik vroeg haar: “Wat is jouw goede doel waarvoor je spaart?” “Of ben je zelf jouw goede doel?” Ze keek mij aan met een grote glimlach en zei toen; “Ja, ik spaar voor een mooie, grote spiegel in mijn kamer.” De tranen stonden in mijn ogen. Zo vastberaden, zo blij als ze daar stond, haar spulletjes prachtig uitgestald. Water en limonade serverend voor iedereen die langskwam. Ze sprong echt bijna voor elke fietser en wandelaar om te vragen of ze bij haar in haar ‘winkeltje’ iets wilde kopen. Of toch op z’n minst wel even wilden kijken. Enthousiast, blij én vol verwachting. Zonder enige schroom of iemand daar wellicht geen zin in zou hebben. ?

Toen ik een aantal mooie spulletjes had uitgezocht en wat te drinken had gehad, mocht ik een tekening van haar uitzoeken. En dat werd deze. Ik ben haar vergeten te vragen wat ze zelf in haar tekening zag. Ze zei nog wel dat ze deze ook het allermooiste vond. Ik zie van alles in de tekening, jij? Dankbaar dat ik hem kreeg van deze mooie boodschapper op mijn pad. Ik wenste haar nog toe dat ze hopelijk snel een prachtige spiegel kon gaan kopen en fietste blij weer verder met mijn lief. Die rustig en vol geduld bleef wachten, terwijl ik een tijd lang had rondgekeken bij de spulletjes en hij had mogen betalen, omdat ik geen contant geld bij mij had….

Later thuis vroeg ik mij af waarom dit meisje en dit tafereel mij zo raakte. En toen wist ik het weer: ik zag mezelf weer als jong meisje. Zittend aan de weg met zorgvuldig uitgezochte spulletjes om te verkopen. Vaak ook met wat drinken erbij voor de voorbijganger, mezelf en meestal een vriendin erbij en een lekker plakje cake, die ik zelf gebakken had. Mijn kassaatje met wisselgeld al in de aanslag, om later op de avond het geld te gaan tellen wat ik die middag bij elkaar had verkocht. Ik weet nog dat ik altijd wel een doel had, waarvoor ik geld wilde sparen. Vol verwachting, zonder schroom, verkopen maar!

Als kind was ik heel creatief geweest, zeker ook met maken van geld. En toen vroeg ik mij even af wat er gebeurd was met dat creatieve meisje in mij. Toen ik voor mezelf ging werken en mijn prachtige diensten ging verkopen, die echt lifechanging zijn, zat er in het begin echt wel schroom op, om te delen wat ik te bieden had. Herkenbaar voor iemand? Vaak zit er een lading op, die helemaal niets met jouw diensten te maken heeft, maar alles met iets in jezelf of vanuit je opvoeding/voorouders meegekregen. Ook collectieve overtuigingen, zeker bij vrouwen, spelen hierin vaak een rol. Terwijl je echt wel weet dat  jouw diensten, jouw trajecten,  super waardevol zijn voor heel veel mensen.

Dit meisje was een mooie boodschapper op mijn pad. Ze hield mij bijna letterlijk even een spiegel voor. Ik mocht mezelf weer herinneren dat ik als jong meisje altijd geld creëerde voor alles wat ik wenste. Ik zorgde gewoon dat het er was. Ik mocht mij weer verbinden met dat meisje. Dat meisje zit nog altijd in mij. Ook in de volwassen vrouw, die het geweldig vindt om mooie trajecten te verkopen. Omdat ik weet dat het heel veel in beweging zet in het leven van vrouwen die er echt klaar voor zijn, om zich weer te verbinden met meer liefde, jouw lijf en jouw leven. Die innerlijk willen vrijbreken uit systemen die niet meer helpend zijn.

Mijn Happy Woman & Soultraject is er voor jou, als je weet dat je wilt kiezen voor jezelf. Zeker ook voor de bevlogen vrouw met een praktijk. Heb jij nog het gevoel dat er nog ruimte en tijd is in jouw leven voor jou?? Dat je echt jouw zielsmissie aan het leven bent en zelf een heerlijk leven leidt?
Om jezelf op de eerste plek  gaan zetten in jouw leven; veel meer vanuit zelfliefde, -bewustZijn en zelfleiderschap te gaan leven, waardoor je hele andere keuzes gaat maken. In dit traject begeleid ik jou om vrij te breken uit systemische patronen, gedachten en overtuigingen die niet meer helpend zijn. Waardoor je je meer en meer gaat verbinden met jezelf, jouw lijf en met Universele Liefde. Meer gaat voelen, leven, genieten van jouw leven, omdat je door nieuwe keuzes veel meer tijd overhoudt voor wat jij belangrijk vindt in jouw leven. En wat voor effect zal dat hebben op jouw omgeving? Op jouw praktijk? Op de (zelf)liefde in jouw leven?

Ik ben ervan overtuigd als iedereen meer en meer vanuit liefde en innerlijke vrede gaat leven dat dat een enorme verandering teweeg brengt in de wereld. Het begint altijd in jou. Welke keuze kun jij hier vandaag in maken? Wat zal het effect zijn op de wereld?

Herinner jij je nog dat klein meisje in jou? Die vol liefde en verwondering de wereld instapte en openstond voor nieuwe ervaringen? Verbind je weer met dat meisje. Omarm haar, zij is een deel van jou. Dankjewel lief meisje met spulletjes langs de weg. Voor deze mooie reminder.

Waar werd jij als kind heel erg blij van, wat jij je weer mag herinneren?

Ga jij ervoor om je eigen leven te creëren, maar vind je dit ook superspannend en nieuw?

Schrijf je dan nu in voor een gratis telefonische inzichtsessie van 30 minuten.

Volg mij op Social Media

Like mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van mijn laatste artikelen.

Share This
X