Ieder van ons kent wel van die momenten in je leven. Van die periodes dat je denkt: “Hoe kom ik hier in godsnaam doorheen?” Van die kantelpunten in je leven. Dat je het gevoel hebt dat je wereld instort en dat je even geen idee hebt hoe nu verder. Je kunt het ook een crisismoment noemen. Een relatiecrisis, een overlijden, een ziekte. Je werk dat niet lekker loopt. Ik ken meerdere momenten in mijn leven dat er op persoonlijk vlak veel is gebeurd. Op het moment dat je erin zit is het vaak heftig. Achteraf kan ik nu wel zeggen dat deze momenten mij persoonlijk en spiritueel enorm hebben doen groeien. Dat het momenten zijn van enorme persoonlijke doorbraken. Eigenlijk zijn het dus cadeautjes… alleen zie je dat op dat moment meestal niet zo.

Eén van mijn grootste persoonlijke doorbraakmomenten

Voor mij was één van de grootste persoonlijke doorbraakmomenten in het jaar 2012. Het jaar dat mijn moeder en broer stierven en ik besloot dat het klaar was. Klaar met mij zo beroerd en moe te voelen, al jarenlang.. Ik heb in die jaren ervoor en erna mij zo moe gevoeld dat ik regelmatig op het perron stond met het gevoel; als dit mijn leven is, dan hoeft het voor mij niet meer. Ik voelde mij verbonden met de dood, terwijl ik ook heel graag wilde leven. Ik begreep er helemaal niets van, maar voelde gelukkig altijd nog een lichtje diep in mij branden; dat iets in mij die vermoeidheid fysiek en geestelijk veroorzaakte, alleen had ik geen idee wat.

Dat waakvlammetje in mij heeft mij gered

Ik voelde diep in mij dat ik nog heel wat te doen had op deze aarde, in dit lijf, in dit leven en ben heel dankbaar dat ik toen met lichaamswerk en familie-opstellingen in aanraking kwam. Er volgde jaren van begeleiding, opleidingen en persoonlijke groei. Onbewust weggestopte jeugdtrauma’s kwamen omhoog, die ik diep verdrongen had. Ik leerde weer te voelen, mijn lijf, mijn gevoelens, mijn emoties. Alles mocht er zijn. Er vielen heel wat kwartjes toen ik zaken daar kon laten waar ze vandaan kwamen. Ik voelde weer sprankeling in mijn lijf en leven en ging steeds meer stappen zetten, die goed voelden voor mij. Was het een makkelijke tijd? Nee, zeker niet altijd. Mijn hele leven lag overhoop, maar ik voelde zo dat ik keuzes aan het maken was vanuit mijn hart in plaats van uit mijn hoofd. Ik raakte mijn baan kwijt, mijn relatie ging uit na 8 jaar, ik verhuisde 3x in 2 jaar tijd, ik solliciteerde weer in de zorg, maar voelde na 1,5 jaar dat dat echt klaar was. Ik zei mijn baan op, zonder te weten wat er zou gaan komen. Ondertussen mijn intuïtie volgend met trillende benen.

Ik leerde weer te voelen, mijn lijf te voelen, mijn emoties

Ik leerde weer te voelen, écht te voelen, ik ging weer leven, écht leven en ik leerde weer te genieten van kleine en grote momenten in mijn leven. Ik voelde mijn eigen schoonheid weer, mijn vrouwelijkheid, genoot weer van mijn seksualiteit en ging door met persoonlijke en spirituele groei.

Ik startte mijn eigen praktijk, zonder precies te weten wat ondernemerschap nu eigenlijk inhoudt. En eigenlijk weet ik dat soms nog steeds niet.:) Mijn moed en doorzettingsvermogen maken dat ik nog steeds doorga. Omdat ik diep van binnen weet dat ik heel veel mooie vrouwen kan inspireren en motiveren om ook voor zichzelf te gaan kiezen. Om vrij te breken uit oude patronen, overtuigingen, gedachten, die vaak vanuit de voorouders komen. De schoonheid te onthullen, die onder de beschermlaagjes zit. Dat dit is wat ik nu te doen heb hier. Als het mij lukt, kan ik ook vele andere mooie vrouwen daar mee begeleiden. En die persoonlijke groei, die gaat gewoon lekker door. Ik word er heel blij van. En soms ook verdrietig. Alles mag er zijn. Dat is zo ontzettend waardevol. Dat neem ik mijn hele leven mee. Bewustwording op een steeds diepere laag.

Persoonlijk vrijbreken

Ik ben ervan overtuigd dat wat je ook hebt meegemaakt (zelf of overgenomen vanuit het familiesysteem)in je leven dat je altijd de keuze hebt om je leven te kantelen.  Om vrij te breken en een lichter, vrijer, blijer leven te creëren. Een leven waar je blij van wordt. Blij zijn met wie je Bent en met wat je doet in je leven. Ik weet nu dat mijn levensverhaal en ervaringen mij uniek maakt en zo heeft ieder mooi mens zijn/haar eigen unieke verhaal. Ik weet nu dat ik altijd al Heel was; dat ik mij weer mocht gaan herinneren wie ik werkelijk ben. Hier is wel wat jaren persoonlijke ontwikkeling en leiderschap nemen over mijn leven aan vooraf gegaan.
Van onbewust lijden naar bewust eigenaarschap nemen over mijn leven. Te voelen-leven-genieten van mijn leven. Ik zie in ieder mens de schoonheid, die diep van binnen zit verscholen vaak. Als mooie vrouwen zelf iets willen veranderen in hun leven en hier stappen in willen zetten, omdat zij ook voelen dat ze eigenlijk onbewust leven met de handrem erop;  daar begeleid ik het liefste mooie vrouwen mee. Openbloeien en genieten van hun vrouw-Zijn. Van hun lijf, van hun seksualiteit. Genieten van het leven.

Ik ben blij met mezelf, blij met wat ik doe en ik leer en groei nog elke dag. Ik geniet van de reis, die mijn leven is. Dankbaar en vol liefde voor mezelf en voor alles wat leeft. Ik voel mij persoonlijk vrij en dat is voor mij zo belangrijk.  Vrij mezelf zijn en alle delen van mezelf te omarmen. Dat is met geen pen te beschrijven. 

♥♥♥

Foto; Sabine Delhez-van der Drift

Ga jij ervoor om je eigen leven te creëren, maar vind je dit ook superspannend en nieuw?

Schrijf je dan nu in voor een gratis telefonische inzichtsessie van 30 minuten.

Volg mij op Social Media

Like mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van mijn laatste artikelen.

Share This
X