Heb jij de keuze gemaakt dat het nu de tijd voor jou is, voor jouw dromen en verlangens, maar kom je niet echt verder?

Boek dan nu een gratis telefonische "Tijd voor Jou" inzichtsessie van 30 minuten
Ja, dat wil ik

Jij verdient het om stralend jezelf te zijn!

Hoi, mijn naam is Adrienne

Het gezin waarin ik geboren ben, mijn opvoeding en ervaringen in het leven hebben gemaakt dat ik ben wie ik nu ben. Zo heb jij  jouw eigen levenservaringen. Dat maakt dat jij uniek bent. Ik gebruik mijn kennis, opleidingen en wijsheid van mijn levenservaringen en mijn eigen (ont)wikkelingsproces graag om jou op jouw eigen weg te begeleiden.

Eén van de belangrijkste lessen die ik geleerd heb is dat je goed voor jezelf mag zorgen en dat je verantwoordelijkheid neemt over je eigen leven.

Dat je jezelf op de eerste plaats mag zetten. Dan kun je er ook echt voor een ander zijn. Dat je bewust mag voelen en leven in het moment. Dat je gewoon je unieke zelf mag zijn en mag genieten van het leven.

Dat het leven zich voor jou ontvouwt, als jij je openstelt om echt te gaan voelen-leven-genieten.

Ik help jou graag op weg met mijn “Tijd voor Jou” telefonische inzichtsessie van 30 minuten om de eerste stap te zetten om jezelf toestemming te geven om jouw verlangens en dromen te gaan leven.

Ik heb er heel veel zin in!

Een inzichtsessie is wat voor jou als je…

Voelt dat je iets wilt veranderen in je leven, maar je voelt dat er belemmeringen in jezelf zitten die je tegenhouden. En je staat open om dit liefdevol te gaan onderzoeken.
Vaak heel goed zorgt voor de ander, maar niet altijd zo goed voor jezelf.

 

Regelmatig van die stemmetjes in je hoofd hebt, die niet zo helpend zijn.

Na een inzichtsessie ervaar je dat…

N
Je de eerste stap hebt gezet om iets te doorbreken van onbewuste patronen en overtuigingen.

 

N
Jij meer vertrouwen hebt om stappen te zetten richting jouw verlangens.

 

N
Je een begin maakt om met een liefdevollere en speelsere blik naar jezelf en het leven te kijken.
Mijn ervaring is dat je soms best wat inspiratie en ondersteuning kunt gebruiken bij een verandering in je leven. Dat je om hulp mag vragen, als je die nodig hebt. Omdat ik weet dat je soms een duwtje nodig hebt… om die eerste stap te zetten. Wat wil jij heel graag in jouw leven?

Ik help je graag met het zetten van de eerste stap! Laat weten waar jij de inzichtsessie voor wil gebruiken en ik plan je zo spoedig mogelijk in.

Share This
X