mei, 2018

29mei(mei 29)19:30(mei 29)19:30Ervaringsavond-mei-2919:30 - 22:00 Oefenzaal van “Fysiotherapie en Ademcentrum” Organisator: Adrienne Deutekom

Meer

Informatie

Zou jij ook graag eens laagdrempelig wat praktische oefeningen willen doen om zelf te ervaren wat simpele oefeningen al kunnen doen om meer uit je hoofd te gaan en weer lekkerder in je lijf te komen? Je lichaam geeft je zoveel informatie, soms vergeten we alleen even ernaar te luisteren.

Je bent van harte welkom op onze maandelijkse ervaringsavonden te Werkhoven. De basis die we gebruiken voor de avonden is geïnspireerd op de Orshof Methodiek. (zie www.instituutorshof.be) We doen oefeningen die gericht zijn op het ervaren van je W.O.R.T.E.L.S.® . Deze letters staan o.a. voor je Warmte, Ontspanning, Rust, Tasten/Trilling, Emotiviteit, Levenskracht en Stroming. Elke avond is weer verrassend en voor iedereen toegankelijk. Een cadeautje voor jezelf, om weer veel meer te ervaren hoe het Nu met je is. Zonder je te focussen op het verleden, of je zorgen te maken over de toekomst. 

Familie-opstellingen zijn mogelijk die avonden; begeleid door Adrienne Deutekom

Familieopstellingen maken onbewuste patronen duidelijk die door generaties heen worden overgedragen. Vaak dragen we vanuit liefde lasten mee uit ons familiesysteem, zonder dat we dat bewust weten. In een opstelling kan dat zichtbaar worden gemaakt en vanuit liefde weer losgelaten worden.
Ze bieden oplossingen op een heel diep niveau en helpen om ons leven positief te veranderen.(Het is als een helende ceremonie). Je kunt met vele vragen terecht. Als je niet zeker weet of je met jouw vraag terecht kunt, neem dan even contact op met Adrienne of vermeld je vraag bij de opmerkingen op het aanmeldformulier. (dan neem ik even contact met je op).

Indien je een opstelling wilt, dit s.v.p. vermelden op het contactformulier tijdens het aanmelden, er is ruimte voor 1 opstelling. 

De koffie/thee staat klaar vanaf 19.00, we starten om 19.30 uur. Laat je inspireren en inspireer ons!

Hartelijke groet, Adrienne, Meriam en José

Datum

29 mei 2018 - 29 mei 2018

Locatie

Oefenzaal van “Fysiotherapie en Ademcentrum”

Beverweertseweg 14, Werkhoven

Duur

2,5 uur (ongeveer..)

Kosten

€20,00 (Familie-opstelling €60,-extra, 4-avondenkaart, inclusief Familie-opstelling €120,- , dan dus 1x entree gratis)

Betaalwijzen

Contact op de avond te voldoen (liefst gepast)

Organisator

Adrienne Deutekommail@justbyourself.nl

Aanmelden

Meld me aan!
X